Penne Carbonara

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta

Penne Carbonara   Bereidingwijze

Snijd de pancetta in reepjes en bak deze knapperig in olijfolie. Kook de pasta beetgaar. klop de eieren los en kruid met peper en zout, voeg hieraan de pancetta toe en een scheutje kookwater van de pasta. Giet de pasta af en meng er 2/3 van de parmezaanse kaas onder. Giet er nu het ei/pancetta mengsel over en meng voorzichtig. Verdeel in grote diepe borden en strooi er de rest van de kaas over.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Penne
  • 150 Gr Pancetta
  • 4 Eieren
  • 100 Gr Geraspte Parmezaanse Kaas
  • Olijfolie
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...