Zwarte Risotto Met Bladgoud
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzePel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een hoge pan en fruit de ui. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de korrels glazig zijn. Voeg de wijn toe en roer tot het is opgenomen door de rijst. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Blijf roeren. Proef of de risotto gaar is en roer de mascarpone en inkt erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep de risotto in diepe borden en leg het bladgoud erop.
- Ui
- 300 Gr Risotto Rijst
- Bertolli Olijfolie Extra Vergine
- 0.25 Fles Droge Witte Wijn
- 1 L Visbouillon
- 3 El Mascarpone
- 1 El Inktvis Inkt
- Zout En Versgemalen Peper
- Bladgoud (4 Blaadjes)