Spaghetti Saus
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeDoe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een pasta. Fruit de ui aan in wat boter tot deze licht kleurt en voeg het gehakt toe, roer/plet het geheel los tot het korrelig word. Bestrooi met het bouillonblokje en roer het tomatenvlees eronder. Giet één blik (zoals van het tomatenvlees) water bij en roer goed. Doe er nu de pasta van de groenten bij, samen met de balsamico azijn en laat dit een half uurtje pruttelen op zacht vuurtje. Kook de pasta "al denté", verdeel over 4 diepe (pasta)borden en overgiet met de saus, werk af met wat geraspte parmezaan en basilicum.
- 500 Gr Gemengd Gehakt
- 1 Grote Ui, Fijngesnipperd
- 1 Bouillonblokje (groente)
- 1 Blik Tomatenvlees (400 G)
- 1 El Balsamico Azijn
- Ook Nog Apart:
- Rode Ui, In Stukken
- 4 Knoflookteentjes
- 1 El Verse Rozemarijn Blaadjes
- 100 Gr Gedroogde Tomaten
- Rode Paprika, Ontpit En In Stukken
- Eetlepel Pijnboompitten
- Flink Wat Verse Basilicum
- 2 Rode Pepertjes, Ontpit En In Stukken
- Olijfolie
- Zwarte Peperkorrels En Snuifje Zeezout