Salade Uit Capri

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Salade Uit Capri Bereidingwijze

)Een variant op het doorgaans saaie insalata Caprese. Normaal gesproken keurige plakjes mozzerella en tomaat. Dit is een variant die er een stuk gezelliger uitziet. Bereidingstijd: 10 minuten Bereiding Maak de dressing: 1.Hak de basilicumblaadjes grof en wrijf (in een vijzel) ze fijn met een flinke snuf zout. 2.Roer er een scheutje olijfolie door Nu de rest: 1.Scheur de mozzerella voorzichtig in stukjes en leg die op een grote serveerschaal. 2.Hak de tomaten in grove stukken en maak ze in een kom aan met in heel dunne plakjes gesneden lente-ui, wat olijfolie, een klein beetje kruidenazijn en wat peper en zout. 3.Leg de stukken tomaat op en tussen de stukjes mozzerella en besprenkeli de dressing erover. 4.Bestrooi de salade met nog wat basilicumblaadjes en serveer.

Boodschappenlijstje
  • 2 Handen Rijpe Tomaten , Verschillende Soorten Door Elkaar
  • Zout En Versgemalen Peper
  • Extra Vierge Olijfolie
  • 4 Bolletjes Mozzerella , Van 150 Gram Elk
  • 1 Lente-ui , Het Witte Deel
  • Kruidenazijn
  • Handvol Basilicum, Verse
Probeer ook eens...