Entrecôte Met Tomatensaus
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de ui fijn en fruit dit in Becel Dieetolie. Voeg hier ook de tomatenpuree aan toe. Ontvel* de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de tomaat met het zout, de suiker, de peper, basilicum en een scheutje rode wijn aan de ui toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen tot een saus. Bak ondertussen in een andere pan de entrecôtes aan beide kanten in Becel voor Bakken en Braden Vloeibaar bruin en gaar. Haal het vlees uit de pan en voeg dan eventueel het bakvet aan de tomatensaus toe en bind het geheel dan met een beetje allesbinder. Leg de entrecotes elk op een bord en schenk er wat tomatensaus over. * U kunt tomaten ontvellen door deze in komend water te dompelen, nadat u een snede in de vorm van een kruis hebt aangebracht. Daarna kunt u het vel, beginnend bij het kruis lostrekken. Serveer de entrecotes met rijst, pasta of aardappelen en gekookte groente.
- 1 Ui
- 1 El Becel Dieet Olie
- 1 El Tomatenpuree
- 2 Tomaten
- Zout En Versgemalen Peper
- 1 Tl Suiker
- 1 El Basilicum
- Rode Wijn
- 2 Entrecôtes à 125 G
- 1 El Becel Voor Bakken En Braden Vloeibaar
- Eventueel Allesbinder