Zoete Toscaanse Hazelnootbroodjes

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Zoete Toscaanse Hazelnootbroodjes Bereidingwijze

Et een bakplaat in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Roer de kwark, melk, Becel Dieet Olie en honing goed door elkaar. Meng er dan de vanillesuiker, broodmix, bakpoeder, rozijnen en de gehakte hazelnoten door. Kneed er zorgvuldig een deeg van. Vorm er 8 deegballetjes van, leg ze op de ingevette bakplaat en laat ze een uur rijzen op een warme (tochtvrije) plaats. Bereiding Verwarm de oven voor tot 200°C. Klop Becel voor de Koffie los met wat water en bestrijk de broodjes hiermee. Bak de hazelnootbroodjes in het midden van de voorverwarmde oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Lekker bij een uitgebreid ontbijt/lunch of als lekkernij bij de koffie

Boodschappenlijstje
  • Becel Voor Koken, (roer)bakken En Braden
  • 75 Gr Magere Kwark
  • 3 El Halfvolle Melk
  • 3 El Becel Dieet Olie
  • 2 El Honing
  • Hlaf Zakje Vanillesuiker
  • 225 Gr Bruinbroodmix
  • Half Zakje Bakpoeder
  • 25 Gr Rozijnen
  • 50 Gr Gehakte Hazelnoten
  • 2 El Becel Voor De Koffie
  • 1 El Water
Probeer ook eens...