Pizza Calzone

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Pizza Calzone Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze Neem een dubbele portie pizzadeeg en rol het zo dun mogelijk uit. Op een helft leg je de vulling, bv. 100 g taleggio of andere halfharde kaas, in plakjes. Daarop een mengsel van 1 koffielepel olijfolie, 1/2 theelepel geraspte citroenschil en 1 eetlepel gehakte bladpeterselie. Vouw de pizza stevig dicht. Bestrijk de buitenkant licht met olijfolie. Bak 10 tot 12 minuten op 275°C.

Boodschappenlijstje
  • Dubbele Portie Pizzadeeg
  • 100 Gram Taleggio Of Andere Halfharde Kaas
  • 15 Theelepel Olijfolie
  • 1/2 Theelepel Geraspte Citroenschil
  • 1 Eetlepel Gehakte Bladpeterselie
Probeer ook eens...