Torentje Van Asperges Op Vlaamse Wijze
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze* Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water. Bekleed inox ringen met de reepjes Breydelham. Snijd de asperges op identieke lengte af en plaats de punten rechtop in de ring, tegen de ham aan. * Kook de eieren hard, plet ze en meng met geklaarde boter en gehakte peterselie. Kruid de eieren af met peper, zout en muskaatnoot. Verwarm de ringen eventjes in de oven en vul ze dan met een deel van het eiermengsel. * Ontvorm op warme borden en schik de rest van de garnituur rondom. Versier naar wens. Een klassieker met een flinke dosis creativiteit.
- 2 Bundels Witte Asperges
- 4 Plakjes Breydelham
- 6 Eieren
- Geklaarde Boter
- 1 Bosje Peterselie
- Nootmuskaat
- Peper En Zout