Yoghurt Met Pijnboompitten En Basilicum
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeRooster de pijnboompitten in een droge pan met anti-aanbaklaag. Op rustig vuur duurt dat ongeveer 10 minuten. Schud de pan af en toe, zodat de pitten mooi gelijkmatig goudbruin worden. Hak ze met je mes of een vijzel fijn en laat ze afkoelen. Net voor het opdienen: Pers 2 sinaasappels uit. Hak de basilicum fijn. Meng de basilicum, de pijnboompitten en het sap met de yoghurt. Giet er honing overheen en serveer het direct. Het gerecht is fris, lichtzoet en zeer aromatisch door de basilicum.
- 500 Ml Griekse Yoghurt
- 3 Eetlepels Pijnboompitten
- 1 Takje Verse Basilicumblaadjes
- 2 Sinaasappels
- Flinke Scheut Honing