Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Leonie Poorte » Type: Meer van het type: Anders

Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn Bereidingwijze

# Verwarm de oven voor op 200 graden. # Laat de tonijn in een zeef uitlekken. # Snij het stukje ui fijn. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de vrucht in stukjes. # Maak de champignons schoon. # Draai de stelen van de champignons voorzichtig uit de hoeden. # Snij de stelen in stukjes. # Doe de tonijn in een kom en prak de vis met een vork fijn. # Schep de ui, de appel, de stukjes champignonstelen, de geraspte kaas, de kwark, peper en zout door de tonijn. # Vul de champignonhoeden met het vismengsel. # Zet de gevulde reuzenchampignons in een ovenschaal. # Schenk een laagje bouillon in de schaal en laat de champignons in de oven in ongeveer 15 minuten gaar en lichtbruin van kleur worden. # Leg de gevulde reuzenchampignons met behulp van een pannenkoekmes op twee bordjes. # Lekker met geroosterde schijfjes stokbrood.

Boodschappenlijstje
  • 1 Blikje Tonijn In Olie (ongeveer 200 G),
  • 1/4 Ui
  • 1 Kleine Appel
  • 6 Reuzenchampignons
  • 50 Gr Geraspte Kaas
  • 4 El Magere Kwark
  • Peper En Zout
  • 11/2 Dl Boullion
Probeer ook eens...