Rijsttaart Zonder Deeg Die Altijd Lukt
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Michiel Oosterveen » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeKook de melk, de rijst en de vanillesuiker (alsof je rijstpap maakt: de rijst moet gaar zijn). Laat daarna afkoelen Klop de eierdooiers en de suiker op en voeg er de lauwe gesmolten boter bij Meng de bloem eronder Meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel Klop het eiwit stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel Giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180 °C Laat afkoelen Strooi er wat bloemsuiker over en smakelijk!
- 3/4 Liter Volle Melk
- 150 Gram Rijst
- 1 Pakje Vanillesuiker
- 200 Gram Kristalsuiker
- 2-3 Eieren
- 40 Gram Bloem
- 75 Gram Gesmolten Boter