Forelfilet Gevuld Met Ham En Champignons
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Maak de forellen schoon, spoel de vis daarna vanbinnen en dep ze droog. 3. Boen de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Besprenkel deze vervolgens met wat citroen. 4. Verdeel de champignons over de ham en rol ze in de ham. 5. Vul vervolgens de forel met de ham en leg ze in een ovenschaal. 6. Besprenkel de forellen met witte wijn en kruid ze met wat peper en zout. 7. Zet de schotel in de oven en laat ze ongeveer 1 uur bakken. 8. Neem daarna de forel uit de oven en voeg de room toe. 9. Doe vervolgens alles in een steelpannetje en laat het vlug indikken op hoog vuur.
- 4 Schoongemaakte Forellen
- 250 Gram Champignons
- 4 Plakken Ardenner Ham
- 0.5 Dl Witte Wijn
- 1 Dl Room
- Citroen
- Peper En Zout