Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas Bereidingwijze

Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in repen van ca. 1cm breed. Was de peper, verwijder de zaadlijst en snijd de peper in ringetjes. Snijd de komijnekaas in blokjes. Verhit de olie met de boter in een wok en roerbak de witlof ca. 3 minuten. Voeg de ham en de peper toe en roerbak nog ca. 1 minuut. Voeg de kaas toe en haal de wok van het vuur. Serveer direct, zodat de kaas nog niet helemaal gesmolten is.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gr Witlof
  • 200 Gr Gegrilde Ham, Iets Dikker Gesneden
  • Halve Rode Peper
  • 200 Gr Jonge Komijnekaas(aan één Stuk)
  • 2 El Olie
  • 20 Gr Boter
Probeer ook eens...