Kiwicréme Met Vanillesaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSchil de kiwi's en pureer ze samen met de suiker. Klop (voor de vanillesaus) de eierdooiers, de suiker en de room flink door elkaar in een kom. Snij het vanillestokje in de lengte middendoor en schraap er het merg uit, voeg, samen met het stokje toe aan de saus. Klop de saus op 'au bain marie' tot ze dikker word en laat vervolgens afkoelen. Meng er tenslotte voorzichtig de opgeklopte room onder. Verdeel trapsgewijs over 4 schaaltjes of glazen en werk af met de limoen zeste, serveer koel.
- 4 Kiwi's Geel Of Groen
- 2 El Suiker
- Zeste Van 1 Limoen
- Saus -
- 3 Eierdooiers
- 2 El Suiker
- 2 Dl Room
- Vanillestokje
- 2 Dl Stijfgeklopte Slagroom