Krokantje Van Bladerdeeg Met Zalm En Venkel

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Krokantje Van Bladerdeeg Met Zalm En Venkel Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Voor 10 à 15 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180° C. 2. Mix de zalm tot een mousse, voeg er de room aan toe en kruid naar smaak met peper en zout. Doe de mousse in een spuitzak. 3. Snij de venkel in flinterdunne plakjes en bak ze in de boter. Kruid met peper en zout. 4. Spreid de plakjes bladerdeeg uit op een werkblad. Leg er wat venkel op en bestrooi met gehakte peterselie. Spuit er een flinke streep mousse bij en rol op. 5. Kwast de rolletjes in met eigeel en zet ze 10 minuten in de oven. Laat ze wat afkoelen en snij ze in stukjes.

Boodschappenlijstje
  • 3 Plakjes Bladerdeeglapjes Van 10x10cm
  • 200 Gram Gerookte Zalmfilet
  • 1/2 Dl Room
  • 1/2 Venkel
  • 25 Gram Boter
  • Verse Peterselie
  • Peper En Zout
  • 250 Eierdooiers, Losgeklopt
Probeer ook eens...