Spitskoolschoteltje Met Ei En Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Walter Stokkentreeff » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze* Verhit de olie en bak de spitskool al omscheppend ± 5 min. op een * halfhoog vuur. * Voeg de paprikapoeder en zout naar smaak toe en bak ± 5 min. mee. * Schenk 1 dl heet water bij de groenten en laat de groenten in ± 7 min. * beetgaar stoven. Breng op smaak met peper. * Bereid intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. * Verdeel de groenten over de bodem van een ingevette ovenschaal. Leg de plakjes ei erop en dek alles af met de puree. * Leg de plakken kaas erop en zet de schaal ± 20 min. in een voorverwarmde oven (200 °C).
- 3 El Olijfolie
- 1 Zak Spitskool Van 500 Gram
- 1 El Paprikapoeder
- Peper En Zout
- 1 Pakje Aardappelpuree
- 4 Scharreleieren Hardgekookt In Plakjes
- 4 Plakken Geitenkaas