Pastahapje Met Asperge

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Pastahapje Met Asperge   Bereidingwijze

Ingrediënten voor 4 stuks: Schil de asperges en stoom ze beetgaar, snij de punten af op zo'n 8 cm. Snij de plakjes Serrano in de lengte middendoor en omwikkel elke aspergepunt. Verwarm de kerriesaus tot lauw. Doe de tortelloni's 1 minuut in kokend water en laat uitlekken. Leg de pasta per 3 in een serveerschaaltje, schik er 2 aspergepunten bij lepel er wat saus over, werk af met basilicum.

Boodschappenlijstje
  • 8 Witte Asperges
  • 4 Plakjes Serrano Ham
  • 12 Tortelloni's, Met Ricotta & Spinazie
  • 4 El Kerriesaus
  • Verse Basilicum
Probeer ook eens...