Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs Bereidingwijze

1. Snijd de appels in kleine blokjes en bak deze in de pan. Blus daarna af met 1 deciliter calvados. 2. Voeg vervolgens de kaneel toe en laat het 10 minuten doorsudderen. 3. Daarna voeg je de amandelspijs toe en meng het allemaal door elkaar. Laat het hierna even afkoelen. 4. Vorm van het mengsel balletjes en haal ze vervolgens door de bloem, eiwitten en paneermeel. 5. Frituur ze daarna op 180 graden tot zo mooi goudbruin zijn.

Boodschappenlijstje
  • 750 Gram Appels
  • 300 Gram Amandelspijs
  • 2 Theelepels Kaneelpoeder
  • 1 Dl Calvados
  • 2 Eiwitten
  • 250 Gram Paneermeel
  • Bloem
Probeer ook eens...