Varkenshaasmedaillons Met Champignon-roomsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Varkenshaasmedaillons Met Champignon-roomsaus Bereidingwijze

Snijd de champignons in kwarten. Doe de sherry in een pannetje samen met de champignons en laat inkoken tot de hoeveelheid vocht nog maar een paar eetlepels is. Dit duurt ongeveer een kwartier. Voeg dan de room toe en laat ongeveer 10 minuten inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de varkenshaasjes in medaillons van ongeveer anderhalve centimeter dik. Bestrooi met een beetje bloem, zout en peper. Bereiding Verhit de boter in een ruime koekenpan. Wacht tot de boter bruin wordt en leg dan de medaillons in de pan. Bak de medaillons aan beide kanten bruin, zet het vuur laag en laat nog heel even garen in de pan. Serveer met de champignonsaus.

Boodschappenlijstje
  • 200 Ml Medium Sherry
  • 250 Gr Champignons
  • 250 Ml Slagroom
  • 4 Varkenshaasjes A 150 Gram Per Stuk
  • Bloem
  • 50 Gr Boter
Probeer ook eens...