Schnitzels Met Krieltjessalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm per 100 g vlees 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar op een matig vuur en bak hierin de schnitzels om en om goudbruin en gaar in ongeveer 10 minuten. Kook de sperzieboontjes in 10 minuten beetgaar, kook de krieltjes 8 minuten mee en spoel alles direct onder koud stromend water koud. Hak 5 eetlepels zilveruitjes fijn en meng dit door 8 eetlepels Yofresh. Voeg de Finesse voor Verrijken toe en roer het samen tot een glad sausje. Meng het sausje door de goed uitgelekte boontjes en krieltjes. Maak de salade op smaak met Aromat en versgemalen peper. Serveer de schnitzels met de salade.
- 4 Gepaneerde Schnitzels
- Blue Band Vloeibaar
- 600 Gr Schoongemaakte Sperziebonen
- 700 Gr Voorgekookte Krieltjes
- Zilveruitjes
- Calvé Yofresh
- 1.5 Dl Blue Band Finesse Voor Verrijken
- Knorr Aromat