Pizza Geitenkaas En Rucola

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Pizza Geitenkaas En Rucola Bereidingwijze

Leg de tomaten op met bakpaier bedekte ovenplaat. Besprenkel ze met azijn en honing. Bak ze 25 minuten onafgedekt in de oven op 250 graden (of tot ze zacht zijn). Bak ondertussen de kip aan beide kanten mooi bruin en gaar in een grillpan. Daarna 5 minuten afkoelen en in dunne plakken snijden. Helf van Turksbrood op ovenplaat leggen en 10 minuten bakken tot deze lichtbruin is. Dan beleggen met: tomaten, kip, koriander en geitenkaas (verkruimelen) en nog 10 minuten in de oven op een temeratuur van 259 graden. Voor het opdienen rucola erover draperen.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Kleine Tomaten
  • 2 Eetlepels Balsamico Azijn
  • 2 Eetlepels Honing
  • 350 Gram Kipfilet
  • 2 Eetlepels Koriander Grof Gehakt
  • 80 Gram Geitenkaas
  • 40 Gram Rucola
  • 1 Ex Turksbrood (in 2 Helften Snijden)
Probeer ook eens...