Spaghetti Met Rucola
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1.Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren. 2.Neem de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de kappertjes toe. Laat 1 uur marineren. 3.Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, de mozzarella, de rucola en het basilicum en serveer direct.
- 150 Ml Extra Vierge Olijfolie ,
- 1 Knoflookteentje
- 1 Bakje Romaatjes, Fijngesneden
- 15 Gr Verse Basilicum
- 2 El Kappertjes
- 350 Gr Spaghetti
- 1 Mozzarella Bol In Blokjes
- 75 Gr Rucola