Pasta Met Gerookte Makreel

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta Met Gerookte Makreel Bereidingwijze

15 min bereiden Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de ui toe en bak 2 minuten zachtjes mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut zachtjes mee. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed. Voeg eventueel wat extra olijfolie of water toe en strooi er zout over. Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet de pasta af en roer door de tomatensaus. Verdeel de pasta en saus over diepe borden en leg de makreel erop.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Volkorenspaghetti
  • 400 Gram Gerookte Makreel, In Reepjes
  • 2 Rode Pepers, Kleingesneden
  • Olijfolie
  • 1 Ui, Kleingesneden
  • 2 Teentjes Knoflook, Kleingesneden
  • 1 Blikje Tomatenpuree (40 G)
Probeer ook eens...