Bruschetta Met Pesto En Geitenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de grill voor. Bereiding Bestrijk de plakken ciabatta met pesto en leg er plakjes geitenkaas op. Leg de sneetjes op een bakplaat en schuif ze ca. 10 cm onder de hete grill. Rooster de bruschetta’s 3-4 minuten tot de geitenkaas begint te smelten en licht kleurt. Maak van de olijfolie, balsamicoazijn en mosterd een dressing en meng de rucola-salade erdoor. Schep de salade op vier bordjes, leg de bruschetta’s erop en strooi de walnoten erover.
- Ciabatta, In 12 Plakken Gesneden
- 4 El Bertolli Pesto Genovese
- 250 Gr Geitenkaas, In 12 Plakken
- 3 El Extra Vergine Olijfolie
- 1 El Balsamicoazijn
- 1 Tl Mosterd
- Gemengde Rucola-salade
- 25 Gr Walnoten, Grof Gehakt
- Zout, Versgemalen Zwarte Peper