Tagliatelle Met Amandelsaus
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Pietje Assen » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maal de amandelen met het basilicum, citroenschil en knoflook in de keukenmachine fijn. Breng in een pan het amandelmengsel met de slagroom al roerende aan de kook en laat dit ca. 5 minuten sudderen tot een gebonden saus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de pasta af en schep deze in twee diepe borden. Schep de amandelsaus erover. Strooi er Parmezaanse kaas over. Lekker met tomatensalade.
- 150 G (verse) Groene Tagliatelle
- 100 G Amandelschaafsel
- 30 G Basilicum
- 1 Eetlepel Geraspte Citroenschil
- 1 Teentje Knoflook
- 125 Ml Slagroom
- Geraspte Parmezaanse Kaas