Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Pasta

Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes   Bereidingwijze

Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet de room erbij en laat enkele minuten inkoken, breng op smaak met zeezout, chilipoeder, ketchup & citroensap. Kook de pasta al denté, giet af en voeg een flinke scheut kookwater terug toe. Snij de zalm in hapklare brokken en voeg toe aan de pasta, laat 1 minuut rusten. Ga door met de rivierkreeftjes en garnalen en werk af met de hete saus, meng voorzichtig. Serveer met wat verse peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Tagliatelle
  • 300 Gr Verse Roze Zalm
  • 100 Gr Rivierkreeftjes
  • 100 Gr Grijze Garnalen
  • 50 Gr Boter
  • 1 Liter Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes
  • 2 Dl Room
  • 1 El Ketchup
  • Sap Van Halve Citroen
  • Snufje Chilipoeder
  • Grof Zeezout
Probeer ook eens...