Tiramisu (de Enige Echte)
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: TILLY2009 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKlop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat. Doop de biscuits in de koffie en leg ze op een rond bord (de echte tiramisu van Le Beccherie is rond). Verdeel de helft van de room gelijkmatig over de laag biscuits. Leg er vervolgens weer een laag in koffie gedrenkte biscuits op en daarna nog een laag mascarponeroom. Strooi er cacao overheen en zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
- 6 Eidooiers
- 250 G Suiker
- 500 G Mascarpone
- 30 Savoiardi Of Lange Vingers
- 300 Ml Sterke Gezoete Koffie
- 2 Eetlepels Bittere Cacao