Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Wild

Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus Bereidingwijze

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal doormidden), zodat u ze open op het werkvlak kunt leggen. 2. Schil de asperges, snij de harde onderkant weg. Leg op elke filet een portie asperges en rol zo stevig mogelijk op. Verpak elk rolletje in een vel plasticfolie (zoals een bonbon). Stoom ze gaar in ongeveer 30 minuten. 3. Hak de dragonblaadjes, doe ze met de saffraan bij de room en breng die tot tegen de kook aan. Laat even inkoken. 4. Haal de rolletjes uit de folie en snij ze doormidden. Kruid ze licht met peper en zout. Schik ze op de borden en lepel er de warme saus bij. Serveer meteen. Lekker met peterselieaardappeltjes.

Boodschappenlijstje
  • 4 Konijnenfilets
  • 2 Bundels Groene Asperges
  • 2 Dl Lichte Room
  • 2 Takjes Verse Dragon
  • 1 Dopje Saffraandraadjes
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...