Kwarteleitjes Met Kruidendip
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoor 6 porties Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het vuur meteen uit en laat de eitjes nog 5 minuten in het hete water liggen. Neem ze uit het water en spoel ze af onder een koude kraan. Pel een kopje van het ei. Meng het zout, de rode peper, de bloemen en de kruiden. Doop elk eitje in het mengsel. Schep op elk bordje wat van het zoutmengsel en zet er een eitje rechtop in.
- 6 Kwarteleitjes
- 3 Tl Fleur De Sel Of Zeezout
- Kwart Rode Peper, Fijngehakt
- 1 Tl Eetbare Bloemen (bijvoorbeeld Oost-Indische Kers, Kaasjeskruid, Goudsbloem, Cosmea, Teunisbloem),fijngehakt
- 1 Tl Tuinkruiden (bijvoorbeeld Peterselie, Bieslook, Dille)