Gevulde Paprika's Met Quorn En Mozzarella

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Paprika's Met Quorn En Mozzarella Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200? C. Snijd de bovenkant van de paprika's af (ongeveer twee cm vanaf de steel) en snijd het vruchtvlees van de bovenkant in kleine blokjes. Haal de zaadlijsten uit de paprika's en snijd eventueel een dun plakje van de onderkant, zodat de paprika's goed blijven staan. Snijd de lente uitjes in ringetjes en de knoflook en tomaten in kleine blokjes. Verwarm 2 eetlepels Becel Keukeb hierin de groentenblokjes op een hoog vuur. Voeg na 3 minuten Quorn fijngehakt toe en schep dit door het groentenmengsel. Snijd het bolletje mozzarella-kaas in kleine blokjes en roer ze, van het vuur af, door het groentenmengsel. Maak de vulling op smaak af met versgemalen peper, zout en oregano. Vul hier de paprika's mee en doe op iedere paprika een eetlepel ketchup. Vet een ovenschaal in met een eetlepel Becel Keuken, zet de gevulde paprika`s erin en schenk er de bouillon bij. Plaats de paprika's in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze in ongeveer 25 minuten gaar worden. Serveer tips Gebruik voor het maken van de groentenbouillon een (deel van een) bouillonblokje of een zakje tuinkruidenbouillon. Serveer de gevulde paprika's met gekruide rijst. Fruit een fijngesnipperde ui met 0,5 tl koenjit in 1 eetlepel Becel Keuken. Voeg hieraan de gare rijst en een half bosje fijngeknipte peterselie toe. Even doorbakken en serveren als timbaaltjes.

Boodschappenlijstje
  • 4 Rode Paprika's
  • 2 Lente Uitjes
  • 2 Knoflookteentjes
  • 3 El Becel Keuken
  • 175 Gr Quorn Fijngehakt
  • 1 Bolletje Mozarella
  • 1.5 Dl Groentebouillon
  • 2 Tl Oregano
  • 4 El Tomatenketchup
Probeer ook eens...