Lychee-kokos Dessert

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Lychee-kokos Dessert Bereidingwijze

Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje kokos-likeur. Laat even doorkoken en schep dan de pap in 2 kommetjes. Laat het sap van de lychees even koken met agar-agar en wat sinaasappellikeur en suiker. Snij intussen de lychees door en verdeel ze over het kokos-laagje. Schenk het sap nu over alles heen en laat het dessert afkoelen, zodat het sap indikt. Beetje slagroom erover.

Boodschappenlijstje
  • Kokos-laagje:
  • Half Kopje Melk
  • 1 Eetlepel Kokos Rasp
  • 1 Eetlepel Griesmeel
  • Scheutje Kokoslikeur
  • 2 Schepjes Suiker
  • Lychee-laagje:
  • Half Kopje Lychee Sap
  • 4 In Plakjes Gesneden Lychees
  • 1 Theelepel Agar-agar
  • Beetje Sinaasappel Likeur
  • Schepje Suiker
Probeer ook eens...