Lychee-kokos Dessert
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje kokos-likeur. Laat even doorkoken en schep dan de pap in 2 kommetjes. Laat het sap van de lychees even koken met agar-agar en wat sinaasappellikeur en suiker. Snij intussen de lychees door en verdeel ze over het kokos-laagje. Schenk het sap nu over alles heen en laat het dessert afkoelen, zodat het sap indikt. Beetje slagroom erover.
- Kokos-laagje:
- Half Kopje Melk
- 1 Eetlepel Kokos Rasp
- 1 Eetlepel Griesmeel
- Scheutje Kokoslikeur
- 2 Schepjes Suiker
- Lychee-laagje:
- Half Kopje Lychee Sap
- 4 In Plakjes Gesneden Lychees
- 1 Theelepel Agar-agar
- Beetje Sinaasappel Likeur
- Schepje Suiker