Toetje Met Roggebrood En Bosvruchten

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Toetje Met Roggebrood En Bosvruchten Bereidingwijze

VOORBEREIDING 60 min BEREIDING 15 min Laat het fruit in ca. 1 uur ontdooien. Schenk het vocht eraf en schep de vanillesuiker door het fruit. Schep het fruit in vier hoge coupes (of in een glazen schaal). Verkruimel de sneetjes roggebrood en meng de kruimels met de basterdsuiker. Schep het roggebroodmengsel op het fruit en strijk de vanillekwark erover uit. Laat het toetje in de koelkast in minstens een uur door en door koud worden.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Diepvries Bosvruchten (300 G)
  • 100 Zakje Vanillesuiker
  • 3 Sneetjes Donker Roggebrood
  • 2 Eetlepels Bruine Basterd Suiker
  • 1 Bak Vanillekwark (450 G)
Probeer ook eens...