Roggebroodtrifle Met Mango

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Roggebroodtrifle Met Mango Bereidingwijze

BEREIDING 15 min 1. Verkruimel het roggebrood en vermeng het met de abrikozenjam en de cream sherry. 2. Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. 3. Verdeel het roggebrood over de bodem van een glazen schaal en schep de mango erover. Strijk hierver de blanke vla uit en garneer met de gehalveerde aardbeien. 4. De trifle smaakt het best als je `m minstens een uur in de koelkast goed koud laat worden.

Boodschappenlijstje
  • 4 Sneetjes Fries Roggebrood
  • 2 Eetlepels Abrikozenjam
  • 2 Eetlepels Cream Sherry
  • 1 Mango
  • 1.5 Liter Blanke Vla
  • 125 Ml (klein Bekertje) Slagroom
  • 1 Eetlepel Suiker
  • Halve Aardbeien
Probeer ook eens...