Hete Bliksem Stamppot

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Thea Tabois » Type: Meer van het type: Stamppot

Hete Bliksem Stamppot Bereidingwijze

De aardappels schillen en in gelijke stukken snijden Schil de appels. Haal de klokhuizen er uit en snij de de appel in 4 stukken. Zet een flink pan met ruim water op het vuur en breng de aardappels en de appels met een snufje zout aan de kook. Als de boel kookt zet je het vuur iets lager en laat je de het gaar koken in een minuut of 20. Als de aardappels gaar zijn kan de boel afgieten en vervolgens stampen.

Boodschappenlijstje
  • 750 Gram Zoete Apppels
  • 250 Gram Zure Appels
  • 1.25 Kg Kruimige Aardappels
  • 40 Gram Boter
  • 3 Dl Water
  • Zout
Probeer ook eens...