Mascarpone Met Perziken

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Mascarpone Met Perziken Bereidingwijze

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker smelten in het citroensap. Doe er de perziken bij en de kaneel. Laat 5 minuten sudderen en zet opzij om af te koelen. Neem het kaneelstokje weg. 3. Vermeng de rest van de suiker met de mascarpone. Klop het eiwit zo stijf dat het in pieken rechtop blijft staan. Spatel het luchtig door de mascarponecrème. 4. Schep het gemarineerde fruit en de kaas in laagjes in hoge glazen. 5. Serveer goed gekoeld.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kilo Perziken
  • 250 Gram Mascarpone
  • 150 Gram Fijne Suiker
  • 1 Eiwit
  • Citroensap Van 1 Citroen
  • 1 Kaneel (stokje)
Probeer ook eens...