Poffer Met Zomerfruitsalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en marineer het fruit minstens 1 uur op een koele plek (niet in de koelkast); schep af en toe om. Verwarm de megapoffers op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 1-2 minuten per kant. Leg de warme poffers op vier borden. Schep de fruitsalade ernaast en bestrooi met de pistachenoten.
- 300 G Vers Fruit Zomer (bv Aalbessen Bessen Bramen En Frambozen)
- 2 Nectarines Of Abrikozen, In Partjes
- 50 Ml Vers Sap Aardbei
- Rietsuiker
- 4 Megapoffers
- 2 Eetlepels Pistachenoten, Gepelde Ongezouten, Grof Gehakt