Kerstkransjes Met Geitenkaas En Peer
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met amandelstukjes en zeezout. Bak ze in 15-20 minuten gaar en goudbruin. 2. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd hem in blokjes. Hak de kruiden (houd een paar mooie takjes achter voor garnering). 3. Snijd de kransjes open en beleg ze met stukjes peer en kaas bestrooid met de kruiden. 4. Bestrooi heel lichtjes met poedersuiker en garneer met een kruidentakje. Bind evt. een strikje eromheen.
- 4 Plakjes Bladerdeeg
- 1 Ei
- 20 Gr Amandelstukjes
- Grof Zeezout
- 1 Handpeer
- 150 Gr Verse Tuinkruiden (bieslook, Kervel, Peterselie)
- 150 Gr Zachte Geitenkaas Of Verse Roomkaas
- Poedersuiker