Frambozen Cakjes

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Eline Borgers » Type: Meer van het type: Anders

Frambozen Cakjes Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix de boter met de 125 g basterdsuiker en de vanillesuiker wit en luchtig. Voeg de eieren toe en mix tot een gladde massa. Spatel het bakmeel erdoor en voeg de melk toe. Houd 12 frambozen achter en schep de rest van de frambozen door het mengsel. Verdeel het beslag over de 12 vormpjes en zet ze op een bakplaat in het midden van de oven. Bak de cupcakes in de oven in 15 min. goudbruin en gaar. Neem ze uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Roer in een kom de poedersuiker met het citroensap tot glazuur. Als het te dik is, voeg dan nog 1 el heet water toe. Is het te dun, voeg dan nog wat poedersuiker toe. Rol de achtergehouden frambozen door de 2 el basterdsuiker. Bestrijk de muffins met het glazuur en versier met de gesuikerde frambozen.

Boodschappenlijstje
  • 125 Gram Boter
  • 125 Gram Witte Basterdsuiker
  • 1 Zakje Vanillesuiker
  • 2 Stuks Eieren
  • 125 Gram Zelfrijzend Bakmeel Gezeefd
  • 3 Eetlepels Volle Melk
  • 2 Doosjes Frambozen (a 125 G)
  • 125 G Poedersuiker
  • 1/2 Stuks Citroen Uitgeperst
Probeer ook eens...