Schuim Van Geitenyoghurt En Pompoen

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Schuim Van Geitenyoghurt En Pompoen Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in de sifon (een soort spuitbus onder druk). Breng een gasvulling (N20) aan en zet zo de fles onder druk. De patronen zijn te koop in kookwinkels. 1 patroon is voldoende voor 500 ml. Bereidingswijze 1. Snij de pompoen in stukjes en stoof ze met het water op een zacht vuurtje tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout. Pureer met de roerzeef of de blender. 2. Wrijf de puree door een fijne zeef. Roer er de geitenyoghurt en het eiwit door. Doe het mengsel in de sifon en zet onder druk. Zet koel weg tot het serveren.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Pompoenvlees, Zonder Schil
  • 3 Eetlepels Water
  • Peper En Zout
  • 200 Ml Geitenyoghurt (kan Besteld Worden In De Kaaswinkel)
  • 150 Ml Eiwit
Probeer ook eens...