Brie Crostini Met Appel En Walnoot

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Jurriaan Stoeten » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Brie Crostini Met Appel En Walnoot Bereidingwijze

Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet. Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 g walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250 g brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie. Leg de crostini’s op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini op een schaal en serveer ze lauwwarm.

Boodschappenlijstje
  • 1 Klein Stokbrood
  • 1 Appel
  • 50 Gram Walnoten
  • 250 Gram Brie
Probeer ook eens...