Tomaten-kaasfondue

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Riet Hazenkamp » Type: Meer van het type: Fondue

Tomaten-kaasfondue Bereidingwijze

Pel en snipper de ui. Pel en snipper de knoflook. Pureer de tomaten. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met knoflook. Voeg de tomatenpuree en kruiden toe. Voeg beetje bij beetje de kaas toe en laat de kaas smelten op laag vuur. Blijf goed roeren. Serveer de fondue met in stukjes gesneden stokbrood.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gram Gepelde Tomaten
  • 1 Teen Knoflook
  • 2 Theelepels Majoraan
  • 2 Theelepels Franse Kruiden
  • 1 Stuks Ui
  • 2 Theelepels Oregano
  • Olijfolie
  • 600 Gram Geraspte Belegen Kaas
Probeer ook eens...