Gemarineerde Spareribs
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 40 minuten Bereidingswijze: 01. Doe de spareribs in een pan met water. 02. Voeg zo'n 10 ml ketjap en een beetje zout en peper toe. 03. Breng het water aan de kook. 04. Haal daarna de spareribs er uit. 05. Meng een marinade van de ketjap, kerriepoeder, tijm en oregano. 06. Smeer de spareribs in met de marinade. 07. Laat het zo'n 25 minuten intrekken. 08. Leg daarna de spareribs op de barbecue. 09. Laat ze daar net zo lang liggen totdat het vlees bijna van het bot val
- 500 Gram Spareribs
- 40 Ml Ketjap
- 1/2 Theelepel Kerriepoeder
- 1/2 Theelepel Tijm
- 1/2 Theelepel Oregano
- Zout En Peper