Hartige Omelet

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Roerbakken

Hartige Omelet Bereidingwijze

Verwarm de pan voor en voeg dan de boter toe Zorg ervoor dat de bodem en wand ingevet zijn Klop de eieren los met het water, de kruiden en giet dit in de pan Schuif steeds met een vork of spatel het gestolde ei naar het midden Prik gaatjes in de omelet tot er geen vloeibaar ei meer over is Bak de onderkant lichtbruin Roerbak de groenten kort in de pan met de verwarmde olie Laat de omelet op een verwarmde schaal glijden Vul met de groenten en klap de omelet dubbel Garneer met de verse tuinkruiden Altijd lekker!

Boodschappenlijstje
  • 5 Eieren
  • 5 Eetlepels Water Of Bouillon
  • Eikruiden Of Zout En Peper
  • Klontje Roomboter Of Margarine Of Scheutje Olie
  • 250 Gram Italiaanse Roerbakgroenten
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • Verse Peterselie En Selderie
Probeer ook eens...