Gevulde Kipfilet Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Kipfilet Met Champignons Bereidingwijze

Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes. Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water. Bereiding Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan. Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding. Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten. Kook de pasta beetgaar en giet af. Roer er eerst de rest van de Solo door en dan de grof gehakte raketsla. Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op. Werk af met de basilicumblaadjes.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gr Kipfilet
  • 250 Gr Champignons
  • Zout En Peper
  • 1 Appel
  • 75 Gr Solo
  • 1 Blokje Knorr Finesse Kipbouillon
  • 250 Gr Verse Tagliatelle
  • 250 Gr Rucola Sla
  • Ciderazijn
  • Basilicum Blaadjes
Probeer ook eens...