Frisromige Appel-perencrumble

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Tineke Mollink » Type: Meer van het type: Anders

Frisromige Appel-perencrumble Bereidingwijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Bloem, boter, suiker en een mespunt zout tot een kruimelig deeg mengen(eerst goed met de hand mengen en dan evt. met de mixer) Appels en peren schillen, schoonmaken en in stukjes snijden. Een halve citroen erover sprenkelen en omschudden. Vanillesuiker door de Finesse voor verrijken roeren en met het fruit vermengen. Dit in een ovenvaste schaal verdelen. Kruimeldeeg over fruit verdelen en crumble in 30 min(175 gr) goudbruin bakken.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gram Bloem
  • 50 Gram Boter
  • 50 Gram Suiker
  • 2 Stuks Appel( Bv Jona Of Elster)
  • 3 Stuks Rijpe Handperen
  • 1 Stuk Citroen
  • 2 Zakjes Vanillesuiker
  • 1 Blueband Potje Finesse Voor Verrijken à 250 Ml
  • Eventueel Vanille-ijs
Probeer ook eens...