Spinazie-omelet

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Spinazie-omelet Bereidingwijze

Verwarm de spinazie in een pannetje ongeveer 10 minuten op laag vuur. Schil ondertussen de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de worst in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelblokjes en minuut of 6. Voeg de ui, knoflook en worst toe en bak dit alles 5 minuten mee tot de uien zacht zijn en de aardappels gaar. Klop in een kom de eieren los en meng dit met de spinazie door het aardappelmengsel. Breng het op smaak met zout en peper. Doe het eimengsel in de koekenpan en bak ongeveer 5 minuten op matig vuur. Laat de omelet op een deksel glijden en keer hem om in de pan. Bak nog 1-2 minuten. Snijd de omelet in punten.

Boodschappenlijstje
  • 225 Gr Diepvriesbladspinazie
  • 1 Grote Aardappel
  • 1 Ui
  • Knoflookteentje
  • 50 Gr Chorizoworst (stukje)
  • Bertolli Classico Olijfolie
  • 4 Eieren
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...