Biefstuk Met Caesar Salade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de krieltjes in water met wat zout gaar en giet ze af. Was en snijd de tomaatjes. Kook de eieren in kokend water in 5 minuten hard en snijd ze in parten. Meng de dressing, de geraspte kaas, de tomaat en de croutons door de sla. Schep er voorzichtig de in kwarten gesneden eieren door. Verhit per 100 gram vlees 2 eetlepels vloeibare margarine en bak hierin de biefstukken rondom snel aan. Bestrooi ze met peper en zout en laat ze 5 minuten op een hoog vuur bakken zodat ze rose blijven. Serveer de biefstukken met de krieltjes en de salade.
- 600 Gr Krieltjes
- 4 Eieren
- Croma Vloeibaar
- 4 Biefstukjes Van 100gr
- Versgemalen Zout En Peper
- 1 Ijsbergsla
- 1 Zakje Calvé Dressing Original Caesar
- 1 Bakje Kerstomaatjes