Cake
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeBereidingstijd: 20 minuten 1. Bewerk de boter met de suiker en de eierdooiers tot een lichte homogene massa. Voeg er de gezeefde bloem bij. 2. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom. Voeg de stijfgeklopte eiwitten aan de massa toe. Beboter de cakevorm en bestrooi hem met bloem. Breng de massa in de cakevorm en bak in een voorverwarde oven van 175°C gedurende 45min. controleer met een breinaald: wanneer er niets meer aan blijft kleven is de cake gaar. 3. Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
- 4 Eieren
- 200 Gram Suiker
- 200 Gram Zelfrijzende Bloem
- 140 Gram Boter
- 1 Pakje Vanillesuiker