Kalkoenlapjes Met Champignons
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou warm. Voeg wat boter toe en bak hierin de champignons, besprenkel met wat citroensap. Deglaceer de pan met de witte wijn en laat even inkoken. Voeg nu ook de bouillon bij en laat inkoken. Giet de room erbij en laat inkoken tot sausdikte, breng op smaak met wat zwarte peper en strooi er verse bieslook over. Laat de kalkoenlapjes nog even zwemmen in de hete saus en dien op.
- 4 Kalkoenlapjes Van Ong 150 G
- 400 Gr Champignons
- 1 Dl Witte Wijn
- 2.5 Dl Kippenbouillon, Blokje
- 2.5 Dl Room
- Wat Citroensap
- Verse Bieslook
- Boter
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout