Tonijn Carpaccio
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSoja Vinaigrette Meng de ingrediënten voor de Soja Vinaigrette met een garde of met de keukenmachine goed door elkaar: één deel kikoman (soort sojasaus), twee delen druivenpit-olie, één deel aceto balsamico, één theelepel suiker en wat peper en zout. Bereiding: Smeer een bord in met de soja vinaigrette. Leg hierop 5 mooie, dunne plakken tonijn. Maak van de diverse kruiden een soort boeketje en dresseer deze in het midden op de tonijn. Tip: Maak de tonijn gaar met de soja vinaigrette onder de grill (ca 5 min.) ,wanneer u de tonijn niet rauw wilt eten.
- 240 Gram Tonijnfilet
- Verse Kruiden : Kervel, Bieslook, Koriander, Basilicum, Dragon
- Soja Vinaigrette
- Kikoman (soort Sojasaus)
- Druivenpit-olie
- Aceto Balsamico
- 1 Theelepel Suiker
- Peper En Zout